L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) , a través de la seva Agència de Transparència, ha renovat de manera integral el seu portal de transparència , l’eina d’accés a la informació sobre l’Administració metropolitana que ha estat en servei des del març del 2016.

La renovació d’aquesta eina amplia els seus continguts en un 67% i el nombre de fitxes d’informació pública en més d’un 50%.  Garanteix el dret a la informació amb més de 700 pàgines de dades sobre aquesta institució.

La nova versió del portal també és més accessible i fàcil d’usar, agilitza les consultes i s’adapta plenament a tots els dispositius mòbils.

El lloc web reuneix i permet descarregar articles, estudis, informes, memòries, plans i programes que ja estaven publicats de manera separada.

Juntament amb la renovació del portal, l’AMB ha llançat una campanya digital amb el lema #DretASaber (a la fotografia) per posar en valor el dret d’accés a la informació pública com un instrument de la ciutadania per tenir més coneixement de les polítiques i la gestió de l’Administració metropolitana i difondre el nou portal com a plataforma per poder exercir aquest dret de manera àgil i senzilla.

Font i fotografia: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here