La seu del Consell Comarcal a Sant Feliu de Llobregat va acollir el passat divendres 17 de març, la primera trobada per constituir la Taula per a la Inclusivitat del Baix Llobregat, com a espai de participació per debatre i generar propostes d’acció en xarxa qui afavoreixin la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

En la primera reunió, encapçalada per la presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez, hi van participar polítics i tècnics dels ajuntaments e la comarca, dels sindicats CCOO i UGT, de les patronals PIMEC i AEBALL i de diferents entitats del territori (a la fotografia).

La Taula està emmarcada en el Pla d’Actuació Comarcal del Baix Llobregat 2019-2023.

L’objetiu de la primera jornada va ser compartir les polítiques inclusives que s’estan realitzant als diferents municipis de la comarca, així com les necessitats prioritàries que presenta la ciutadania amb diversitat funcional, per acabar definint el paper de la Taula.

Font i fotografia. Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here