L’edició d’enguany de la Volta a Catalunya arriba el dissabte i el diumenge a les carreteres del Baix Llobregat amb una partipacio de luxe: l’eslovè Primoz Roglic i el belga Remco Evenepoel ( segurament els millors ciclistes del moment al costat d’un altre eslovè Tadej Pogacar), acompanyats de l’italià Guilio Ciccone, el català Marc Soler, el basc Mikel Landa, el francès Romain Bardet, el colombià Rigorberto Uran o el britànic Adam Yates, estan disputant-se una cursa més apassionant que mai. Roglic va guanyar la primera etapa, Ciccone la segona, Evenepoel (a la fotografia) la tercera, i Kaden Groves la quarta.

Dissabte hi ha l’etapa del Baix Llobregat per excel·lència: amb sortida de Martorell i arribada a Molins de Rei. Pel que fa a la comarca, després del pujar l’alt de la Creu d’Aragall la cursa passarà per Corbera de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, l’Alt de Font pineda, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Llobregat per arribar a Molins de Rei, després de 183 quilòmetres de recorregut.

Diumenge, la darrera etapa amb sortida de Barcelona i arribada a Montjuic, passarà també per la comarca: Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, l’Alt de Begues, per retornar al Baix Llobregat per Vallirana, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Viladecans, Gavà, Castelldefels, el Prat de Llobregat per arribar a Montjuic després de 135 quilòmetres.

Font: Volta Ciclista a Catalunya

Fotografia: RTVE

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here