L’any 2019 els Comuns i Podemos van presentar a Cornellà llistes confrontades. La suma dels vots de les dues candidatures els hagués situat com a segona força del consistori amb el 15 % dels vots. Ara, aquest divendres, 24 de març, es presentava la candidatura de l’actual regidor Claudio Carmona, com a candidat a cap de la llista conjunta d’En Comú Podem: juntament amb la crisi de Ciutadans, en vies de desaparició, serà la novetat més rellevant de les eleccions que tindran lloc el 28 de maig.

L’anunci va comptar amb una presència destacada i significativa: la de Jaume Asens, president del grup parlamentari d’Unidas Podemos al Congrés de Diputats.

L’acte va tenir lloc a l’antic recinte industrial de Can Bagaria, on està ubicada l’Escola Municipal de Música que compta amb un sistema de tarifació social dels seus preus gràcies a una proposta dels Comuns. Carmona va estar acompanyat de Jaume Asens i de diverses persones conegudes de Cornellà ( a la fotografia): en els propers dies es coneixeran els veïnes i veïnes amb experiència en àmbits com la cultura, el món educatiu o l’esport que acompanyaran Carmona a la candidatura.

Carmona, de 35 anys d’edat i politòleg de formació, afronta les seves segones eleccions municipals després d’encapçalar la candidatura dels Comuns l’any 2019. Va créixer al barri de Sant Ildefons on ha participat activament en la vida social del barri, especialment com a tècnic esportiu. Ara compta amb el suport dels Comuns i Podem com a cap de llista d’En Comú Podem.

El candidat va afirmar que En Comú Podem és la única força amb capacitat per construir una alternativa de govern a l’Ajuntament: “Som l’única candidatura alternativa al PSC amb experiència de govern i alhora amb renovació, energia i il·lusió per fer de Cornellà una ciutat millor, més justa socialment i més verda”.

Davant la necessitat que Cornellà iniciï una etapa de canvis i d’innovació en les seves polítiques municipals va assenyalar quins són els seus referents: “Ada Colau a l’ajuntament de Barcelona, desenes de regidories i alcaldies dels comuns a tot Catalunya, i Yolanda Díaz al govern de l’Estat, que demostren que es pot governar d’una altra manera, posant al centre de l’acció política el bé comú i els interessos dels treballadors i treballadores” va assegurar Carmona.

Font i fotografia: Cornellà En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here