El candidat de Gent x Sant Climent (PSC) a l’alcaldia, José Antonio Monteagudo (a la fotografia), va presentar el passat dijous, 23 de març, al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat la seva candidatura a l’alcaldia acompanyat de més de 300 veïns i veïnes del municipi.

En l’acte també hi van participar l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i l’alcalde de Viladecans, Carlos Ruiz, com a màxims responsables institucionals de les ciutats veïnes.

Montegauado, que va estar acompanyat de les primeres persones de la llista electoral, va explicar que vol “assolir l’alcaldia per governar d’una altra manera: des de l’escolta activa, palpant els problemes, enraonant amb les veïnes i els veïns i situant les persones en el centre de totes les polítiques”.

El candidat va explicar que havia volgut que Moret, Badia i Ruiz participessin en l’acte per mostrar “el que seriem capaços de fer els 4 municipis de forma col·lectiva si l’Ajuntament de Sant Climent cooperés i treballés de la mà de les ciutats veïnes”.

En les eleccions de 2019 Gent x Sant Climent, encapçalada per Monteaguado, va quedar en segona posició amb el 31’79 % dels vots i 4 regidories. L’alcalde és Isidre Sierra, de Junts, que va assolir la victòria amb el 37’34 % dels vots i 5 regidories.

Font i fotografia: PSC-Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here