Movem En Comú Podem ha presentat el lema “Sumar per guanyar Castelldefels”, amb el que la candidata a alcaldessa Candela López Tagliafico, enceta la precampanya amb una imatge conjunta amb la vicepresidenta del govern espanyol, Yolanda Díaz (a la fotografia). Les dues dirigents són les polítiques millor valorades en els seus respectius àmbits territorials, tant a Espanya com a Castelldefels. En el cas de Díaz així ho certifica el baròmetre del mes de març del CIS, i en el cas de Candela López, un sondeig d’opinió en clau local la situa com la millor valorada per davant de la resta de líders dels diferents partits, amb una nota d’un 5’5, refermant el seu lideratge polític, tot i que han passat gairebé 6 anys des que va deixar de ser alcaldessa el juny de 2017. La campanya inclou cartells que ja s’estan difonent per Castelldefels.

Candela López considera que el futur polític tant a la seva ciutat, com a Catalunya i a la resta d’Espanya, passa per “la capacitat que tinguem les i els reprentants polítics dels partits progressistes per sumar, per unir esforços, projectes, idees i propostes per tal de millorar la qualitat de vida de la majoria social del país”.

Yolanda Díaz ha vist incrementat el seu prestigi amb la intervenció que va fer al Congrés de Diputats aquest passat dimarts, 21 de març, contra la moció de censura presentada pel partit d’extrema dreta, Vox. El  proper 2 d’abril farà un acte públic a Madrid de la plataforma Sumar, en el què tot sembla indicar que anunciarà la seva presentació com a candidata a les pròximes eleccions generals. Candela López hi serà present al costat de les altres coordinadores dels Comuns, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jessica Albiach.

Font i fotografia: Movem Castelldefels En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here