El projecte de rehabilitació i recuperació del Palau de Requesens ja és una realitat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Molins de Rei organitza unes jornades de portes obertes els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril perquè la ciutadania pugui visitar-lo i veure el resultat.

L’edifici, del segle XV i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya, albergarà el futur Museu del Renaixement així com el Punt d’Atenció Turística del municipi, amb l’objetiu de potenciar el patrimoni cultural i el coneixement de la vila pels visitants.

Per tal de mostrar la totalitat del projecte a la ciutadania el Palau de Requesens obrirà les portes el divendres 31 de març, de dos quarts de 5 a les 8 del vespre, i el dissabte i el diumenge, de les 10 del matí a dos quarts de 2 i de dos quarts de 5 a les 8 del vespre. També s’oferiran visites comentades amb inscripció prèvia.

A més s’han programat també diverses activitats relacionades amb el Palau: aquest passat dimecres, 22 de març, a les 7 de la tarda, a la Sala d’actes de la Biblioteca El Molí, es va  presentar el llibre “Razón de Estado” de Conxa Solans, que té el Palau de Requesens com escenari.

Aquest dimecres, 29 de març, a la mateixa hora i al mateix lloc, es celebrarà la taula rodona “La recuperació i rehabilitació arquitectònica del Palau de Requesens”, on intervindran el doctor i historiador de la UB, Àngel Casals, la historiadora de l’art, M. Eugènia Ripoll, els arquitectes de l’AMB que han dirigit la rehabilitació de l’edifici,  reponsables de l’empresa executora de les obres, i l’arqueòloga Gemma Caballé.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here