La celebració de vintè l’aniversari d’Atrium a Viladecans, es va concretar en una festa que va tenir lloc el diumenge passat, 26 de març, amb la presència del conegut periodista baixllobregatí, Jordi Évole, que va actuar com a padrí de l’esdeveniment . Però l’aniversari no atura la programació cultural d’aquesta sala.

Aquest divendres, 31 de març, a les vuit del vespre, una altra baixllobregatina, l’artista de Pallejà, Itziar Castro, presentarà a Atrium “Con el corazón por delante” (a la fotografia).

Es tracta d’un concert poètic basat en el llibre de l’artista que porta el mateix títol. Un viatge emocional d’amor i desamor, mitjançant la poesia, la música, les imatges projectades i el teatre. És d’un estil musical divers, com l’amor, i incorpora des de temes propis creats per a aquesta proposta a versions que han acompanyat moments vitals de Castro. Una autobiografia emocional on es revisen les relacions personals, professionals, familiars, amistoses, i sobre tot l’autocura amb humor, passió, tendresa i dolor.

Font i fotografia: Atrium Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here