Intensa activitat aquests dies d’En Comú Podem en diferents municipis del Baix Llobregat pel que fa a la presentació de candidatures per les eleccions municipals.

Margi Gual, candidata a l’alcaldia a Sant Joan Despí

El dissabte, 25 de març al migdia, En Comú Podem de Sant Joan Despí, va organitzar la presentació de la seva cap de llista per les eleccions del 28 de maig, l’actual regidora Margi Gual, a la Plaça de l’Ermita.

Feia pocs dies, Sant Joan Despí En Comú Podem havia celebrat el primer aniversari de l’entrada en vigor de la reforma laboral, impulsada per la vicepresidenta Yolanda Díaz, amb un acte on, a més de Margi Gual, va intervenir el secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Josep Maria Romero.

La novetat d’aquestes eleccions és que Gual encapçala ara una candidatura conjunta dels Comuns i Podemos. L’any 2019 els Comuns van aconseguir el 9’41% dels vots i 2 regidories i Podem el 6’01 %  i una regidoria. La suma les hagués situat per damunt del 15% dels vots empatant amb ERC en el segon lloc de les eleccions que va guanyar el PSC.

Emmanuel Ortí, cap de llista a Esparreguera

L’endemà, el diumenge, 26 de març, al migdia, l’Ateneu d’Esparreguera va acollir l’acte de presentació de la candidatura  d’Emmanuel Ortí López (a la fotografia), com a cap de llista d’En Comú Podem per a les eleccions del 28 de maig.

L’acte va comptar amb la presència del portaveu del grup parlamentari d’En Comú Podem, David Cid, de la també diputada Susana Segovia, i de la secretària d’organització de Podem, Marisa Pozuelo.

Ortí, que ja va encapçalar la candidatura dels Comuns l’any 2019, va aconseguir el 8’67 % dels vots i dues regidories. El fet que el PSC quedés lluny de la majoria absoluta va propiciar un govern de coalició en el que Ortí és tercer tinent d’alcalde i coordinador adjunt de Drets Socials i Ciutadania

Divendres, Lídia Muñoz, tota la candidatura i Hugo Marlo a Sant Feliu de Llobregat

Aquest divendres, 31 de març, a les 7 de la tarda, al Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat, tindrà lloc la presentació de tota la candidatura d’En Comú Podem, que encapçala qui ha estat alcaldessa de la ciutat Lídia Muñoz. Tal com ja va informar elBaix.cat qui tanca la llista és el veterà republicà de 104 anys d’edat, Pere Codorniu. La diputada al Congrés, Aina Vidal, també intervindrà en l’acte. La presentació finalitzarà amb l’actuació del cantant Hugo Marlo, guanyador del Gol Talent Junior de l’any 2016.

Dissabte, Lucas Ferro a Molins de Rei

I aquest proper dissabte, dia 1 d’abril, a les 12 del migdia, a la plaça de la Creu de Molins de Rei, es farà l’acte de presentació dels primers llocs de la candidatura de Molins En Comú Podem, que encapçala el diputat al Parlament Lucas Ferro. El segon lloc, segons s’ha sabut, l’ocuparà l’actual regidor Gerard Corredera que l’any 2019 va ser cap de llista de Molins en Comú.

Intervindran també Jessica Albiach, presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, i Aina Vidal, diputada al Congrés de Diputats.

Ferro encapçala la candidatura conjunta de Molins en Comú i Molins Camina-Podem que el 2019 es van presentar per separat.

Font i fotografia: En Comú Podem Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here