Val molt la pena anar a la Vall del Jerte, a Extremadura, a veure els cirerers florits; i també és molt bonic l’espectacle d’Aitona, al Baix Segre, en aquest cas dels presseguers. Però si no es vol fer un viatge més o menys llarg, l’alternativa és al Baix Llobregat, a Sant Climent.

Aquest cap de setmana, el dissabte 1 d’abril i el diumenge dia 2, Sant Climent de Llobregat torna a programar les passejades entre els cirerers en flor ( a la fotografia).

Es tracta d’una activitat prèvia a la coneguda Exposició de Cireres que celebra cada any la localitat i ofereix la possibilitat de gaudir amb l’espectacle efímer dels cirerers durant la seva floració.

Ja estan obertes les inscripcions per a participar de les passejades aquests dies a partir de les 9 del matí. El recorregut té el seu punt de sortida a la plaça de la Vila i transcorre per diferents paratges naturals amb la companyia de la pagesia local que ofereix explicacions sobre el treball que suposa el conreu de les cireres.

Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a monzonisga@santclimentdellobregat.cat o trucant al 93 658 07 91. El preu de la passejada és només de 2 euros per persona que inclou la visita al Museu de les Eines del Pagès. Cal portar esmorzar, aigua, roba còmoda i calçat per a la muntanya.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here