Lluís Mijoler va guanyar clarament les eleccions municipals del 2019 al Prat de Llobregat, malgrat un context polític general advers, haver de substituir un alcalde carismàtic com Lluís Tejedor i trobar-se amb una candidatura de Podemos en el seu mateix espai polític. Tot sembla indicar que de cara al 28 de maig el context és més favorable, i que Mijoler s’ha consolidat com alcalde; el fet ja innegable és que la candidatura del Prat En Comú Podem incorpora els Comuns, que l’any 2019 van obtenir 11 regidories, i Podem, que en va aconseguir una.

Aquest dimecres, 29 de març, un centenar de persones van ratificar la candidatura del Prat En Comú Podem a les eleccions del 28 de maig ( a la fotografia). La llista integrarà entre titulars i suplents fins a 35 persones que, segons l’organització, “combina l’experiència que aporten alguns i algunes de les actuals regidores del Prat en Comú i de Podem així com antigues regidores d’ICV amb la integració de nombroses persones, moltes d’elles independents, en representació del món veïnal, associatiu, esportiu, cultural, educatiu, comercial i en defensa del territori del Prat, entre d’altres”.

Encapçala la llista l’alcalde de Lluís Mijoler i la tanca Pilar Eslava, tinent d’alcaldia d’Educació i Cultura que es retira després d’anys de servei a la ciutat.

La número 2 és Alba Bou, actual tinenta d’alcaldia d’Urbanisme i Habitatge. Entre els 10 primers figuren fins a vuit membres de l’actual consistori incloent qui fou cap de llista de Podemos el 2019, Carmelo Declara. Podem també compta amb la presència de Valle Alcaide, presidenta de l’associació Orgull Pota Blava en el número 8. La número 10 és la presidenta de l’associació Casa d’Andalusia del Prat, Maria Francisca Barriga, que és independent.

D’altres candidats independents són, entre d’altres, Stefy Gallego, coordinadora dels equips femenins del CB Prat, Juan Boté, de la Federació de Penyes Blaugrana del Baix Llobregat o Jordi Martí, president del Club Natació El Prat.

Alba Bou va destacar “la capacitat de sumar” que reflecteix aquesta candidatura.

Font i fotografia: El Prat En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here