S’apropen les eleccions del 28 de maig i els partits acceleren la presentació de les seves candidates als municipis del Baix Llobregat. ERC no és una excepció i aquests dies està multiplicant els seus actes polítics.

A Olesa s’estrena Jordi Parent

El dissabte, 25 de març, l’organització d’ERC d’Olesa de Montserrat va presentar a L’Escorxador, el seu nou cap de llista, Jordi Parent. El candidat a l’alcaldia és director de l’oficina del Racc a Olesa i esta vinculat a La Passió, al Club Bàsquet Olesa, a Òmnium Cultural, i al Consell Rector de la Cooperativa d’ensenyament Daina-Isard.

Anna Valero i Raül Asensio l’acompanyaran com a número 2 i 3, en unes eleccions que es presenten més obertes que mai després de la incorporació del Bloc Olesà, que ostenta l’alcaldia, a la CUP.

A Sant Joan Despí, Josep Bracons

L’alcaldable d’ERC a Sant Joan Despí, Josep Bracons, va presentar l’equip que l’acompanyarà a les eleccions municipals, el mateix dissabte, 25 de març, a la plaça del Mercat de les Planes. També va intervenir la diputada al Parlament, Najat Driouech.

En els primers lloca de la llista hi ha la Mar Besses (2), l’Albert López (3), la Mònica Jacas (4) i la Francina Martí (5) .

A Viladecans, el president Aragonès va donar suport a Bàrbara Lligadas

Aquest passat dimarts, 28 de març, el president de la Generalitat Pere Aragonès, va voler fer costat a la candidata a l’alcaldia, Bàrbara Liigadas ( a la fotografia), en l’acte de presentació de la candidatura d’ERC de Viladecans.

Entre els missatges que va llançar Lligadas hi ha el compromís dels republicans de fer una piscina descoberta” amb les dimensions que es mereix la ciutat, sobretot després d’haver deixat perdre les piscines Joan Masgrau i la de Can Sellarès”.

Aquest dissabte, Sant Andreu de la Barca

Aquest dissabte, 1 d’abril, a les 6 de la tarda, la coalició Fem Sant Andreu (ERC i Vecinos por el Cambio) presenta públicament tota la seva candidatura al Teatre Núria Espert. El cap de llista és Marc Ciribet.

Font i fotografia: ERC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here