L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, de Junts, acostuma a protagonitzar accions polèmiques. Essent membre del PEdCAT ha acceptat presentar-se a les eleccions del 28 de maig dins la candidatura de Junts per Catalunya, el partit de Laura Borràs i Jordi Turull.

Com és sabut, Junts per Catalunya defensa que Catalunya arribi a la independència per la via unilateral, ja que considera que l’1 d’octubre del 2017  va ser el moment en que la ciutadania va exercir el seu dret a l’autodeterminació i va optar per la independència, un resultat que ara només cal implementar.

Però una cosa són els principis i una altra les necessitats derivades de governar. Tot i així, no deixa de sobtar que un alcalde d’una formació independentista sigui fundador d’una associació de municipis que ha decidit portar com a títol el de “Grupo de Ciudades Españolas del Sector Automoción y Componentes”, tenint present que res no obligava a incorporar l’afegitó “espanyoles” a la denominació.

Es tracta d’una nova entitat composada per ciutats que compten amb alguna explotació empresarial vinculada a un fabricant principal de l’automoció, empreses de components o infraestructures d’emmagatzematge i transport. Com és sabut, la SEAT té la seva factoria a Martorell.

L’alcalde Fonollosa va participar el passat 15 de febrer en la Primera Trobada de municipis del sector de l’automoció i components celebrada a Almussafes, al País Valencià.

L’associació està formada per Martorell i altres set municipis més: Almussafes, Àvila, Figueruelas, Martos, Pamplona, Villamuriel de Cerrato i Vitòria.

Font: martorelldigital.cat

Fotografia d’arxiu de Xavier Fonollosa i Laura Borràs: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here