Rodalies RENFE continua funcionant de forma molt deficient. Les persones usuàries renuncien sovint a fer cas dels horaris anunciats pqrquè no tenen cap garantia de que responguin a la realitat. Però la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern central, la baixllobregatina Raquel Sánchez, exalcaldessa socialista de Gavà, no vol ni sentir a parlar de concretar el possible traspàs de Rodalies a la Generalitat de Catalunya.

En una carta enviada a la consellera de la Generalitat, Laura Vilagrà, que li  reclamava el traspàs, la ministra posa com a condició negociar la qüestió en el marc d’un grup de treball que es va decidir crear a la Comissió Bilateral.

Raquel Sánchez responsabilitza el govern català de la manca de progressos i insta la Generalitat a reactivar el grup de treball “del qual es va aixecar injustificadament fa un any”.

Entretant, la ministra, amb la perspectiva posada en les eleccions municipals, apareix sovint en els mítings organitzats pel PSC del Baix Llobregat, per donar suport als seus candidats i candidates, posant en valor la feina realitzada pel seu ministeri.

Fotografia: Betevé

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here