L’eurodiputat del PSC Javi López va acompanyar aquest passat divendres, 31 de març, al candidat socialista a l’alcaldia de Martorell, Javier González, en una visita al Parc Forestal de la ciutat (a la fotografia).

L’alcaldable socialista va remarcar que la visita va tenir lloc al Parc de Can Cases perquè “reflecteix l’enorme oportunitat que tenim d’integrar l’entorn urbà amb el natural. Nosaltres proposem la creació d’un Centre d’Interpretació de la Fauna i la Flora per tal de dinamitzar des del punt de vista verd, cultural i saludable els diferents espais naturals que hi ha al nostre municipi, que no són pocs i que, malauradament, estan poc aprofitats en aquest sentit”.

L’eurodiputat Javi López va explicar que el Pacte Verd que González proposa per Martorell “és una molt bona estratègia per aprofitar els Fons Europeus i transformar la ciutat en clau sostenible”.

El PSC contra l’ampliació de la protecció del Delta del Llobregat

El mateix dia que el PSC de Martorell presentava el seu projecte de Pacte Verd, les alcaldesses de Gavà, Gemma Badia, i de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, tots tres socialistes, anunciaven que han sol·licitat una vegada més a la Generalitat que suspengui el projecte d’ampliació de les ZEPA, que intenta donar resposta als requeriments de la Unió Europea en relació a la protecció del Delta del Llobregat. Com és sabut, el PSC és un dels màxims impulsors de l’ampliació de l’aeroport del Prat, al costat de Junts per Catalunya i de la patronal Foment del Treball.

Font: PSC- Baix Llobregat i Ajuntaments de Viladecans, Gavà i Sant Boi

Fotografia: PSC- Baix Llobregat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here