Ja es coneixia que l’actual regidor i vicepresident del Consell Comarcal, Jordi Gil, serà el cap de llista de Sant Vicenç En Comú Podem a les eleccions del 28 de maig.

Ara, el passat dissabte, 1 d’abril, aquesta formació política va aprovar per unanimitat la candidatura sencera ( a la fotografia).

La número 2 serà l’activista defensora dels drets feministes i LGTBI i responsable de Podem a la localitat, Imma Moyano.

Completen la resta dels primers llocs, el coordinador d’Esquerra Unida de Catalunya a Sant Vicenç, Carlos Sans (3), que és el responsable de la sectorial de Medi Ambient de Catalunya en Comú, l’activista social i col·laboradora d’entitats vicentines com el Bayt al-thaqafa, Patricia Romero (4), i Txema Martos, politòleg i membre de la Junta del Bàsquet Joventut Sant Vicenç, que és el numero 5.

La candidatura, que Gil qualifica de “representativa, ambiciosa i plural”, també incorpora persones històriques i referents d’espais polítics vicentins, com qui fou cap de llista del PSUC, l’any 1983, Isidre Marco, o l’excoordinadora d’ICV, Petri García. També hi figuraran la docent de Secundària Erica Sánchez, el restaurador local Jordi García, del Restaurant La Pizza Nuova, la presidenta del Comitè d’Empresa de Merit Automotive Electronics System i militant de CCOO, Conchi Domínguez, les presidentes de les AAVV de Can Ros i de la Guàrdia, Maria José Martínez i Chari Martín, i Meritxell Albiol, infermera de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Font i fotografia: Sant Vicenç En Comú Podem

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here