L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat calcula que reparar o arranjar accions incíviques a la via pública com reposició de contenidors cremats i altre mobiliari urbà malmès, neteja de grafits o no reciclar correctament representa un cost anual d’entre 60 i 70 mil euros.

Segons el regidor d’Espai Públic i Equipaments; Iván Carrera “només en renovació de contenidors es gasten més de 45.000 euros l’any, comptant una mitjana de 30 contenidors a l’any, i és que cada contenidor, amb la retirada i neteja de l’espai, són 1.600 euros”.

L’Ajuntament d’Olesa està estudiant la possibilitat d’instal·lar càmeres ( a la fotografia) per evitar la crema de contenidors  i també les possibles afectacions al voltant, com a vehicles estacionats o edificis annexes.

L’any passat l’equip de govern municipal va impulsar la campanya “Compartim Olesa. Fem-ho Bé”.

En determinats cercles polítics d’Olesa ha sorprès que el Bloc Olesà, que governa la ciutat, i que s’ha integrat a la CUP de cara a les eleccions del 28 de maig, propugni la instal·lació de càmeres de videovigilància a la via pública i s’hagi sumat als ajuntaments del PSC i de Junts del Baix Llobregat Nord en la demanda de més Mossos al seu terme municipal; es tracta de dues mesures que entren en contradicció amb la política de la CUP.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Fotografia: TDT Profesional

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here