ERC està immersa en diverses polèmiques amb el PSC i Junts, especialment pel que fa a les mesures a aplicar en relació a la sequera. Però també hi ha un altre tema que està tensant les relacions entre els republicans i els socialistes: Rodalies de RENFE.

El president d’ERC i exalcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, va manifestar aquest dijous a l’ACN que davant “!a gestió catastròfica” de Rodalies, vol que el Congrés de Diputats reprovi la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, exalcaldessa de Gavà ( a la fotografia)

Junqueras vol que algú assumeixi la responsabilitat política pel mal funcionament de Rodalies. ERC considera que, si no es pot garantir la puntualitat dels trens i millorar els materials, algú hauria de fer un pas al costat. També reclama un cop més el traspàs total de Rodalies, finançament inclòs, per poder-ne cedir la gestió a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que, segons Junqueras, “ho faria infinitament millor”.

Des del mes de setembre Rodalies acumula més de 200 incidències. Junqueras conclou que “l’única cosa que depèn del Partit Socialista és la cosa que va més malament a Catalunya”.

Fotografia: Catalunya Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here