La Federació Catalana de Futbol (FCF) comença a  treballar en la projecció de la nova casa del futbol català. Per això vol construir una ciutat esportiva en terrenys del municipi de Sant Feliu de Llobregat.

El futur complex esportiu pretén esdevenir la seu de la Seleccions Catalanes ( a la fotografia), tant masculines com femenines, de les diferents modalitats esportives de la Federació. Entre d’altres espais, està previst que albergui diversos camps de futbol de gespa natural i artificial, un pavelló de futbol sala i un camp de futbol platja. A la vegada hi ha la voluntat que les instal·lacions puguin comptar amb un edifici d’oficines, per acollir els serveis centrals de l’FCF i de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, així com una residència per a jugadors i jugadores.

El passat dia 31 de març l’FCF i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat van signar un protocol d’intencions per començar a fer possible un projecte que convertiria Sant Feliu en la capital de les seleccions catalanes de futbol.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fotografia: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here