Passada la Setmana Santa, i amb la vista posada ja en Sant Jordi, Sant Feliu de Llobregat reprèn les activitats culturals.

Aquest dimarts, 11 d’abril, la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), al  Centre Cívic Mas Lluí, acull, a dos quarts de 7 de la tarda, la presentació del llibre “Contes” del santfeliuenc Eduard de Batlle Cruz.

La presentació anirà a càrrec del mateix autor, de la directora del CECBLL, Esther Hachuel, i de l’advocat i exdiputat Jaume Bosch, membre de la Junta del Centre d’Estudis Comarcals, entitat de la que De Batlle és soci.

L’obra inclou set contes que, segons l’autor, “malgrat ser imaginaris (per això són contes), tenen en el seu contingut un substrat basat en coses que avui dia, en la majoria d’ells, són vigents, com és la cura de la Natura”. De Batlle es mostra predisposat a escoltar l’opinió dels nens i nenes que llegeixin el seu llibre i per això ofereix el seu correu com a receptor de les seves visions.

Eduard De Batlle, és coautor, amb Toni Esteve, del llibre “Casino Santfeliuenc. 1879-2014: Una aproximació a la seva història”, publicat l’any 2016.

Font i fotografia: CECBLL.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here