En el seu primer any a la Lliga Femenina Endesa de Bàsquet el Barça-Santfeliuenc ha aconseguit, a falta d’una jornada pel final de la competició, assegurar-se la seva presència al play-off. Les de Sant Feliu de Llobregat ja van arribar a la Fase final de la Copa que es va jugar a Saragossa.

L’equip blaugrana va guanyar el passat diumenge, 9 d’abril, a la pista de l’Araski , a Vitòria, per 55 a 62,( a la fotografia) situant-se en el vuitè lloc de la classificació a falta d’una jornada. La posterior derrota del Bembibre a Saragossa li va assegurar el bitllet per al play-off, fet que significa un èxit inqüestionable en la seva estrena en la màxima categoria.

El club ho va celebrar a les xarxes destacant que “Som equip de play-off!”.

Els tres equips catalans, Spar-Girona, Cadí la Seu i Barça CBS s’han classificat per lluitar pel títol en quedar entre els 8 primers a la fase regular.

Font i fotografia: Barça-CBS