Al Prat de Llobregat ha arrencat el cicle “Parlem de…” , amb la participació de personalitats d’àmbits diversos de la ciutat que dialogaran amb l’alcalde, Lluis Mijoler ( a la fotografia amb Yolanda Díaz i Ada Colau), sobre com seguir millorant el Prat.

L’alcalde recollirà propostes en aquestes trobades públiques de directors d’escola, esportistes, sindicalistes, membres d’entitats de cultura popular, socials i culturals, cuiners i cuineres i pagesos locals, entre d’altres.

La primera sessió va versar sobre els Drets dels Animals i hi va participar Víctor Manzanres.

El cicle de trobades ha estat organitzat per el Prat en Comú Podem i tindrà lloc durant un mes, a diversos indrets de la ciutat, principalment espais públics, entre l’11 d’abril i l’11 de maig.

Aquest mateix dimarts, 11 d’abril, es celebra una sessió sobre drets laborals en la qual s’abordarà l’impacte a la ciutat de la reforma laboral promoguda per la vicepresidenta  del Govern central i líder de Sumar, Yolanda Díaz. Dialogaran amb l’alcalde, Jordi Martí, treballador de l’aeroport i membre del comitè d’empresa d’Iberia LAE, i Sindy Cardona, delgada de CCOO a la planta d’Amazon al Prat.

Les següents converses es centraran en l’Educació, la lluita feminista i en defensa dels drets del col·lectiu LGTBI+, la Cultura, el barri de Sant Cosme, la cultura popular, la promoció del sector primari, l’esport, les necessitats del jovent i la promoció de l’economia local.

Font: El Prat en Comú Podem

Fotografia: Quim Torrent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here