Aquest proper dissabte, 15 d’abril, Pallejà celebrarà el festival musical Adroc Jazz Fest’23 (a la fotografia), a la zona del Castell i al parc de la Molinada.

A patir de les cinc de la tarda, el públic assistent podrà participar en activitats melòdiques i s’instal·larà un servei de barra i food trucks durant els concerts que es duran a terme al llarg de la jornada.

El festival començarà a la plaça del Castell a les 5 de la tarda amb una ludoteca infantil, amb activitats pel més menuts que s’allargaran fins les 7 del vespre. A partir de les 6 tindrà lloc, a la sala d’actes del Castell, la classe “Jazz per a tots els gustos” a càrrec de Pere Miró.

A dos quarts de 8 s’encetarà un concert amb la música de Dixieland Little Bird. A un quart de 10 començarà l’actuació de Geni Barri Quartet al parc de la  Molinada i a les 11, al mateix lloc, es podrà gaudir de la música de Sabina Witt Quartet.

La iniciativa es desenvolupa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pallejà, el Taller de Música de Pallejà , la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Una bona proposta pel primer cap de setmana posterior a la Setmana Santa.

Font i fotografia: Ajuntament de Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here