Fa uns dies, la consellera de Justícia de la Generalitat, Gemma Ubasart, anunciava des de Martorell, acompanyada de l’alcalde Xavier Fonollosa, que les obres dels nous jutjats de la ciutat començaran el 2024. S’afegia així, tal com va informar elBaix.cat, al llistat de conselleres de Justícia que han fet la mateixa promesa durant els darrers anys, tot i que va afirmar que aquesta vegada l’anunci es convertiria en realitat.

Potser per aquest motiu, aquesta setmana, el PSC del Baix Llobregat Nord li ha reclamat “passar de les paraules als fets”. En una visita als jutjats de Martorell de càrrecs públics i candidats i candidates socialistes a les alcaldies de la zona (a la fotografia), la diputada Sònia Guerra va lamentar la deixadesa que pateixen els jutjats per part del govern català.

Guerra va recordar que “portem massa anys amb promeses que no s’acaben complint”. La diputada va afegir: ”Les veïnes i el veïns de les diferents ciutats i pobles del nord de la comarca necessiten uns jutjats que garanteixin un servei de qualitat”.

Sònia Guerra va recordar que la consellera Ubasart també va dir que durant la Setmana Santa començarien les obres per habilitar una sala específica per a les dones víctimes de violència de gènere i va lamentar que “malauradament aquesta sala no està habilitada”.

El candidat del PSC a Martorell, Javier González va resumir la situació: ”Estem cansats de falses promeses”.

Font i fotografia: PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here