L’assemblea local d’ERC de Begues ha decidit per unanimitat que Hèlia Seguí (a la fotografia)  sigui la persona que encapçali la llista electoral per a les properes eleccions municipals i lideri l’equip humà i el projecte republicà a la localitat. La decisió arriba després de la renúncia de l’actual portaveu, Jaume Olivella, a ser el cap de llista aquest 2023, després de quatre mandats a l’ajuntament, des de l’any 2007.

Seguí va manifestar: “Em poso al servei del partit i del poble, amb esperit feminista i ganes de lluitar per aconseguir un món més igualitari”.

Hèlia Seguí (Barcelona, 1968) és veïna de Begues des de 1990. Dedicada al món de l’educació des de jove, és Tècnica superior en Educació infantil. Actualment és copropietària d’una empresa familiar del ram de la construcció. Ja va ser regidora durant el mandat 1999-2003.

En les eleccions del 2019, ERC va obtenir el 17’48 % dels vots i 3 regidories. El partit que va aconseguir la victòria, i que ostenta l’alcaidia, va ser Junts per Catalunya. També van tenir representació el PSC, Ciutadans, la CUP i els Comuns.

Font i fotografia: ERC- Baix Llobregat i L’Hospitalet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here