Aquest proper 20 d’abril, dijous, Viladecans The Style Outlets (a la fotografia) celebrarà la primera edició de la iniciativa “Encuentro Emplea”, una fira d’ocupació per a posar en contacte talent local i empreses, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Viladecans.

Més de 20 empreses, tant de la mateixa outlet com de la comarca del Baix Llobregat, participaran en aquesta fira en la qual les persones visitants podran rebre informació dels processos oberts de selecció de personal i les empreses recolliran els currículums de tothom que vulgui presentar la seva candidatura a un lloc de feina.

A més, “Encuentro Emplea” comptarà amb un córner dinàmic en el qual diferents experts oferiran conferències sobre la recerca d’ocupació. Entre les ponents hi haurà la psicòloga i coach laboral Eva Porto, escollida una de les “Linkedin Top Voices 2023”, que farà una xerrada amb consells per a afrontar amb èxit la cerca de la primera feina. La trobada està especialment dedicada a estudiants o professionals a la recerca d’ocupació.

La fira tindrà lloc el dia 20 d’abril, des de les 11 del mati a les 7 de la tarda, a Viladecans The Style Outlets, carretera de la Vila, 40, Viladecans.

Font i fotografia: Viladecans The Style Outlets

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here