“Desvelant misteris familiars amb les cerques genealògiques” (a la fotografia). Aquest és el títol del cicle de xerrades que ha organitzat  l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat durant aquest mes d’abril. Vol explicar en públic les històries de tres famílies santfeliuenques molt conegudes a la capital de la comarca.

El dimecres passat, 12’abril, va tenir lloc la primera xerrada sota el títol “La veritat d’una dona” a càrrec de Montse Surribas Condeminas.

La segona sessió és aquest dimarts, 18 d’abril, a les 7 del vespre. Ferran Prats Lladó exposarà “Elaborant un llibre de la història dels Prats Lladó”. El conferenciant és autor del llibre “La Família Prats Lladó”, de més de 700 pàgines.

Finalment, el 25 d’abril, dimarts, també a les 7 de la tarda, Marc Rius i Reverter, membre del digital local Fet a Sant Feliu, dissertarà sobre el tema “Verificant la memòria familiar: els Rius Reverter”.

Tots tres actes tenen per escenari la seu de l’Arxiu Comarcal a Sant Feliu de Llobregat i compten amb la col·laboració de la Xarxa d’Arxius Comarcals, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Font i Fotografia: Arxiu Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here