Presentació de candidatures socialistes a dos municipis importants del Baix Llobregat aquest passat cap de setmana: Molins de Rei i Martorell, on el PSC té posicions ben diferents: ostenta l’alcaldia, a Molins, governant amb Junts, i és a l’oposició de Junts a Martorell.

Xavi Paz va presentar el seu equip aquest diumenge

Aquest diumenge passat, 16 d’abril, al migdia, el PSC de Molins de Rei va presentar, a la Rambla de la Granja, sota el lema “Impulsem Molins de Rei”, els integrants de la candidatura que acompanyarà l’actual alcalde, Xavi Paz, a les eleccions municipals del 28 de maig (a la fotografia).

La novetat més destacada és la incorporació de Carme Madorell en el número 4 de la candidatura. En plena descomposició de l’espai postconvegent a la vila, que es presenta dividit entre Ara Molins, el partit de l’actual primer tinent d’alcalde de Junts , Ramon Sánchez, un altre nou partit, Enlaira Molins, i Junts per Catalunya, l’encara regidora de Junts, Carme Madorell, fins fa poc membre del PEdCAT, ha optat per integrar-se al PSC en qualitat d’independent.

Paz també ha incorporat en el número 10 Montse Zapata, que va ser cap de llista d’ERC a Vallirana l’any 2015 i regidora republicana en aquell Ajuntament, i que ara viu a Molins de Rei. Zapata, que va prometre el càrrec de regidora de Vallirana “per imperatiu legal” i llegint la fórmula de l’AMI ( Associació de Municipis per la Independència), va dimitir l’any 2017.

La candidatura del PSC a Martorell, dissabte

El dissabte, 15 d’abril, es feia al Centre Cultural de Martorell la presentació de la llista que encapçala Javier González. En l’acte va intervenir la diputada al Parlament Rocío García.

Segueixen en els cinc primers llocs a González, Remedios Márquez (2), Oscar Besa (3), Marta García ( 4) i Raul Rozalén (5). El cap de llista va destacar “l’experiència, la força, la solidesa, l’empenta, el lideratge i la capacitat” del seu equip.

González  va afirmar que “em rebel·lo quan veig que som una ciutat que genera riquesa i que té molta indústria, però que té veïnes i veïns que  no arriben a final de mes o quan veig que som el municipi amb la taxa d’atur més elevada del Baix Llobregat”.

Font: PSC- Baix Llobregat

Fotografia: PSC- Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here