Jaume Tutusaus ( a la fotografia) serà el candidat a l’alcaldia de Gavà en les eleccions municipals del 28 de maig del partit Valents, que dirigeix la regidora de Barcelona, Eva Parera.

Tutusaus ha estat membre de l’executiva d’Units i fou regidor de CiU a Santa Margarida i els Monjos. També va ser vicesecretari general de l’Ajuntament de Gavà.

El cap de llista de Valents vol centrar el seu missatge en la “tolerància zero amb l’ incivisme i implantar policia de proximitat” i afegeix que “els comerços i les empreses necessiten el nostre suport, aprofitant la situació estratègica per ser un pol logístic”.

Tutusaus, tot i procedir de CiU, planteja que “l’Ajuntament de Gavà ha de ser bilingüe en totes les comunicacions”.

A la Junta Local de Valents, que presideix Tutusaus, també hi figura com a secretària general, Gloria Lasheras, que ha estat afiliada a Ciutadans des del 2006 i que ha estat regidora de l’Ajuntament de Gavà.

L’aparició amb força de Valents a Gavà és una mala notícia per a l’alcaldessa socialista, Gemma Badia. Si aspirava a absorbir els 2.363 vots ( el 11’4%) de Ciutadans l’any 2019, que li van suposar 2 regidories, un partit que ara es troba en fase de desaparició, s’haurà de disputar aquest espai amb Valents, el PP i Vox. En canvi, a l’altra banda de l’espectre ideològic, En Comú Podem presentarà unides les candidatures de Podem i dels Comuns, que el 2019 van competir per separat.

Font i fotografia:  Valents

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here