Gavà comença a celebrar aquest divendres, 21 d’abril, el “Temps d’espàrrecs”, que arribarà fins el 7 de maig. Un moment fonamental d’aquestes activitats serà el 29 i 30 d’abril, quan tindrà lloc la reconeguda Fira de l’Espàrrec, “la gran trobada de Gavà”.

Entre la multitud d’actes d’aquests primers dies destaquen la Demostració de manadar espàrrecs , el 22 d’abril, l’exposició de paneres, el 24 d’abril, el Mercat de pagès, el 25 d’abril, l’inici del Concurs d’aparadors sobre “ La pagesia i els espàrrecs de Gavà”, el 26 d’abril, o el taller de biomaterials i tall amb màquina làser, el 27 d’abril.

El dimecres 28 d’abril començarà la Fira d’Espàrrecs. Durant el dissabte i el diumenge tindrà lloc la Mostra Agrícola i Espai de Participació Ciutadana de la Fira, la Mostra comercial i artesanal, l’espai “Petits pagesos” i actuacions diverses entre les que destaca el concert del conegut grup Hotel Cochambre. Hi haurà jornada de portes obertes al Museu de Gavà, al Parc Arqueològic de les mines de Gavà i al Refugi antiaeri de la Rambla.

Les activitats es centraran a la Plaça de Jaume Balmes, al carrers de Sant Pere i de Martí l’Humà, al pavelló i l’escola Jacme March, i a l’avinguda Diagonal.

La Mostra d’Entitats es celebrarà per segon any consecutiu , el 29 d’abril: una quarantina d’associacions d’àmbits diversos s’aplegaran a l’avinguda Diagonal.

Font i fotografia: Ajuntament de Gavà

Fotografia: Turisme Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here