La voluntat de l’associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat de fer present aquesta flor, que dona lloc a l’Exposició Nacional de Roses, durant tot l’any, es concreta una vegada més al voltant de la Diada de Sant Jordi, quan els llibres i les roses esdevenen protagonistes .

Aquest divendres, 21 d’abril, a les 7 de la tarda, l’associació  organitza, a la sala dels Àustries i a les terrasses del Palau Falguera de la capital de la comarca, una nova edició de la Cuina de les Roses.

Marta Amorós i Aitana Donisa

Enguany la jornada arriba de la mà de dues dones (a la fotografia): la cuinera Marta Amorós, professora  de l’Escola d’Hosteleria de l’Institut Martí Dot, que ha treballat en cuines de restaurants com el Sant Pau de Carme Ruscalleda. i Aitana Donisa, especialitzada en el món de la pastisseria i dels gelats, i que ha treballat en pastisseries de Sant Vicenç del Horts i de Sant Boi, així com al restaurant Lluerna, de Santa Coloma de Gramenet.

Les dues protagonistes faran una conferència sobre les roses a la cuina i, com va essent habitual, l’Escola d’Hosteleria de l’institut Martí Dot oferirà un còctel creat per a l’ocasió, sota la direcció de Marta Claramunt, mentre Edgar Serrano “Chvuco” amenitzarà la vetllada amb jazz.

L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Font i fotografia: Amics de les Roses

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here