Aquest dissabte, 22 d’abril, la Colònia Güell, de Santa Coloma de Cervelló, acollirà més de 900 diables de diferents poblacions del Baix Llobregat (a la fotografia). Les colles de diables constitueixen una de les mostres més potents de les organitzacions de joves a la comarca i són un clar exemple de la vitalitat de la nostra cultura popular.

A les 5 de la tarda tindrà lloc un espectacle familiar; a  les 7 hi haurà una Tabalada de colles; a les 8, un correfoc infantil; a dos quarts de nou, el correfoc per a persones adultes i per acabar, actuarà el DJ R. Barroso.

Entre les colles participants hi ha els Diables de Castelldefels, la Colla de Diables de Molins de Rei, la Cua de Drac de Cornellà, els Dimonis de Pallejà, els Diables Rojos de Sant Feliu, el Ball de Diables de Cornellà, els Diables Casablanca, els Diables de la Salut de Sant Feliu, el Tro de Falguera, els Diables Banyuts de Vallirana, el Diables del Papiol o els Diables d’Olesa

L’organització és a càrrec del Drac i Diables de la Colònia Güell i la Federació de Diables del Baix Llobregat. Hi col·labora la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Font i fotografia: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here