La diputada al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo (a la fotografia), tancarà la candidatura del PP al Prat de Llobregat de cara a les eleccions del 28 de maig.

El cap de llista del PP en aquests comicis és Miguel Ángel Ochoa, amic personal de la exportaveu del PP. Cayetana Álvarez de Toledo ha manifestat a twitter que “és un honor tancar la llista” del PP en aquest municipi en el que ni viu ni se li coneix altra relació que la d’agafar l’avió a l’aeroport del Prat per anar o tornar de Madrid. Ha definit Ochoa com un “espanyol valent”.

Confrontada amb Manu Reyes

Cayetana Álvarez de Toledo manté un enfrontament històric amb el dirigent del PP al Baix Llobregat, Manu Reyes, candidat a l’alcaldia en un municipi proper, Castelldefels. Reyes que era el  candidat número 3 en la llista al Congrés per Barcelona va conspirar durant un temps per forçar la dimissió d’Álvarez de Toledo, que era la cap de llista, i passar a ocupar així un dels dos escons que van obtenir els populars per Barcelona a les darreres eleccions generals del 2019.

Una imatge conservadora per guanyar vots de Ciutadans i VOX

En les eleccions del 2019, el PP va obtenir al Prat el 4’52 % dels vots que no li van permetre obtenir ni un sol regidor.  Lluís Mijoler, dels Comuns, va guanyar amb comoditat aquelles eleccions. El darrer Baròmetre municipal del Prat atribueix al PP un 3’5 % d’intenció directa de vot. L’objetiu dels populars és absorbir part de l’electorat d’uns Ciutadans en crisi per aconseguir entrar a l’Ajuntament, tot i que per davant hi tenen VOX, un partit al que pot perjudicar la presència de Cayetana Álvarez de Toledo, que manté posicions properes a l’extrema dreta. El Baròmetre preveu una victòria clara de l’alcalde Lluís Mijoler, d’En Comú Podem, que amb un 29’1 % d’intenció directe de vot gairebé triplica el segon partit, el PSC (11’1%).

Fonts: PP i Ajuntament del Prat

Fotografia: La Sexta

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here