Aquest dijous, 20 d’abril, la plantilla d’Avanza va votar en assemblea el preacord al que havien arribat el comitè d’empresa i la companyia de transports i que millora les seves condicions laborals, una reivindicació que ha provocat moltes jornades de mobilització ( a la fotografia).

Segons informa CCOO, el resultat de la votació va ser de 406 vots a favor d’acceptar la proposta, 55 en contra i 2 vots nuls. Van participar en la consulta 460 dels 701 treballadors i treballadores de l’empresa. Els sindicats CCOO, UGT i CGT van certificar els resultats. La plantilla havia votat el passat dissabte 14 d’abril, realitzar, si no s’arribava a un acord, una vaga indefinida, que ara ha estat desconvocada.

Els Ajuntaments dels municipis que reben el servei públic de transport de viatgers d’Avanza han notificat a la ciutadania que la vaga ha estat desconvocada definitivament, i que el funcionament del servei recupera la normalitat segons els horaris previstos per a tots els dies.

Fonts: CCOO Avanza i Ajuntament de Castelldefels

Fotografia: El Bruguers Digital

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here