Les accions de protesta dels taxistes, de les que va informar elBaix.cat, contra la presència de conductors “pirates” a l’aeroport del Prat comencen a donar fruit.

En una reunió celebrada aquest passat dimecres, 19 d’abril, entre els taxistes, encapçalats per Tito Álvarez (a la fotografia), d’Élite Taxi, i la directora de l’aeroport del Prat, Sònia Corrochano, es va arribar a un principi d’acord. Aquest fet ha permès que els taxistes desconvoquessin les mobilitzacions previstes per aquest dijous, 20 d’abril.

Segons Álvarez, AENA es va comprometre a tirar endavant algunes de les reivindicacions del sector: instal·lació de tres cartells lluminosos a la zona d’arribades de la T1 per indicar la ubicació dels taxis, l’obertura d’una segona rampa d’accés a la parada, el reforç de la cartelleria als ascensors o una “rosa dels vents” amb indicacions sobre totes les opcions de transport. Hi ha el compromís de portar a terme aquestes accions en un termini d’entre sis i vuit setmanes.

A més d’aquestes mesures immediates, també s’ha previst adoptar altres millores, com el pintat i canvi de l’estructura de la zona de recollides, previst per a la tardor.

Font i fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here