El PP intenta desesperadament millorar els mals resultats que va obtenir l’any 2019 al Baix Llobregat on es va quedar en el 5’4 per cent dels vots i fora de la majoria d’ajuntaments. I vol aconseguir notorietat amb diverses iniciatives: al Prat de Llobregat, incorporant Cayetana Álvarez de Toledo en el darrer lloc de la llista, a Castelldefels promovent el transfuguisme dels dos regidors de Ciutadans, i a Viladecans… superant tots els límits imaginables alhora de fer promeses electorals.

La cinquena proposta feta pública pel PP en la precampanya planteja una inversió privada per constituir un Juràssic Parc a Viladecans, que comportaria la creació de 100 llocs de treball. En les imatges promocionals uneixen els dinosaures amb el Mamut, bèstia de la cultura popular de la ciutat, tot i que aquests animals van viure en un període molt posterior al dels dinosaures. La candidata del PP, Fina Redondo, anuncia una inversió de 25 milions d’euros i defensa que “Un altre Viladecans és possible”.

Si el què pretenia el PP és que la proposta tingués repercussió ho va aconseguir. El vídeo es va fer viral a les xarxes però més aviat per provocar la hilaritat de les persones que opinaven sobre la idea.

Ciutadans a punt d’extingir-se com els dinosaures i VOX més creïble sobre Parc Juràssic

El PP va rebre en les eleccions del 2019 només el 3’40 % dels vots, que no li van permetre obtenir ni un sol regidor. Ara aspira a entrar a l’Ajuntament absorbint part del 15’15 % de vots d’uns Ciutadans que són a punt de l’extinció, com els hi va passar als dinosaures: potser sigui aquest el missatge ocult del vídeo. Tot i que el PP es podria trobar que els votants de dretes de Viladecans pensin que VOX té més credibilitat que els populars en el tema de Parc Juràssic.

Font: PP-Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here