L’any 1993, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, encapçalat per l’alcalde d’ICV, Francesc Baltasar, i la Diputació de Barcelona, van inaugurar la Biblioteca Montserrat Roig.

Aquest 22 d’abril, dissabte, la Biblioteca celebra el seu trentè aniversari amb un seguit d’actes.

La festa comença a dos quarts d’11 del matí amb l’actuació de colles de percussió i gegantons de les colles de l’AMPA i l’AFA.  A partir de llavors ja funcionaran el Taller d’Auto-maquillatge  i el Taller Familiar per a infants de més de 3 anys. Un altre Taller ensenyarà a fer Punts de llibre.

A un quart de 12, s’exposarà la trajectòria vital i professional d’una de les escriptores més reconegudes de la literatura catalana i que dona nom a la biblioteca: Montserrat Roig. Intervindran M. Àngels Cabré i Àngels Bassas.

A les 12 del migdia, una nova actuació: la de les colles de percussió i de les Besties.  A continuació es podrà compartir en veu alta un text que hagi agradat o que hagi escrit la persona que vulgui intervenir. I a dos quarts d’una tindrà lloc un espectacle infantil i familiar.

Des de l’11 d’abril es pot visitar l’exposició “30 anys de Biblioteca” que restarà oberta fins el dissabte, 29 d’abril.

La Biblioteca Montserrat Roig és obra dels arquitectes Albert Viaplana i Helio Piñón. És un dels edificis més emblemàtics de Sant Feliu de Llobregat pel que fa a l’arquitectura moderna. El 2015 es va realitzar un procès de renovació i ampliació encarregat a l’arquitecte Pere Santamaria.

Font i fotografia: Biblioteca Montserrat Roig

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here