La mateixa setmana que el PP de Viladecans prometia un Parc Juràssic al seu municipi i que Cayetana Álvarez de Toledo, enemiga declarada del cap de llista popular de Castelldefels, Manu Reyes, feia públic que tancarà la llista del PP al Prat, el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, visitava aquest dissabte, 22 d’abril, Castelldefels (a la fotografia).

Després que es  conegués l’operació de transfuguisme propiciada pels populars que han inclòs a la seva llista dos militants de Ciutadans, que encara són regidors de l’Ajuntament de Castelldefels per la formació taronja, Núñez Feijóo donava suport al candidat a l’alcaldia d’aquesta ciutat, Manu Reyes.

Reyes, Núñez Feijóo i el president català del partit, Alejandro Fernández, van protagonitzar un míting en el que van prodigar els atacs conta el govern de coalició entre PSOE i Unidas Podemos, i, especialment, contra el president Pedro Sánchez.

El president del Partit Popular va mostrar la seva intenció de “fer just tot el contrari del que ha fet Pedro Sánchez”. I va afegir, en relació a la nova Llei d’Habitatge, que “l’únic habitatge que li preocupa al senyor Sánchez és el seu, el Palau de la Moncloa”.

El mateix dissabte, la vicepresidenta del govern, Yolanda Díaz, des del Palau de Congressos de Barcelona, llançava, al costat de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i de la candidata a l’alcaldia de Castelldefels de Movem En Comù Podem, Candela López, un missatge per a Trias i Feijóo: “S’han acabat les lleis d’austeritat, estem radicalment fartes”.

Font i fotografia: PP

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here