No estava acostumat el PSC del Baix Llobregat a que exregidors o exmilitants socialistes decidissin presentar-se per altres llistes, però de cara al 28 de maig ja s’ha produït aquesta situació a Castelldefels i Sant Vicenç dels Horts. I ara s’ha conegut un altre cas.

L’exregidora d’Urbanisme i Promoció Econòmica del 2003 al 2004 i regidora d’Habitatge i Promoció Econòmica del 2004 al 2005 de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, pel PSC, Carme Bonet (a la fotografia), ocupa el número 3 de la candidatura independent “Veïns per Sant Feliu”, que encapçala l’actual regidor Silvestre Gilaberte.  A la candidatura figura en un dels llocs honorífics la presidenta de la Fundació Xamfrà, Imma Pericàs.

“Veïns per Sant Feliu” ja va presentar l’any 2019 un altre destacat exsocialista, qui fou alcalde de la ciutat, Juan Antonio Vázquez, com a cap de llista. Els resultats no foren gaire bons: Veïns va entrar per pèls a l’Ajuntament amb el 5’73 % i un únic regidor després de perdre part dels seus vots i un dels dos regidors que havia aconseguit el 2015. Al cap de poc temps, Vázquez va dimitir i Gilaberte va accedir a l’acta de regidor. Ara, les enquestes els deixen fora de l’Ajuntament en atribuir-los menys del 5 % de vots, però aspiren a disputar part de l’electorat del PSC, descontent amb la candidata Lourdes Borrell, i, sobre tot, del que fins ara havia votat Ciutadans, que es troba en procés de descomposició a Sant Feliu.

Font i fotografia: Veïns per Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here