Victòria inapel·lable de la UGT en les eleccions a l’empresa SEAT.  El sindicat que dirigeix Camil Ros ha obtingut la majoria absoluta a tots els centres de treball a Catalunya, amb 8 representants  al comitè intercentres, pels 3 de CCOO i 2 de la CGT. En relació al 2019, UGT manté els 8 que tenia, CCOO en perd un i la CGT en guanya un. En total la UGT tindrà 80 delegats (+1), CCOO 32 ( -6) i CGT 18 (+2).

A la planta de Martorell , on podien votar 10.600 treballadores i treballadors, i on s’elegien 41 representants (2 menys que el 2019) els resultats han estat de 25 delegats per a UGT. 8 per CCOO i 8 per a CGT.

El 84 % dels 14.000 treballadors i treballadores de l’empresa han participat en aquests comicis sindicals.

El president del Comitè d’Empresa i representant d’UGT a SEAT, Matías Carnero ( a la fotografia) ha mostrat la seva satisfacció pels resultats en declaracions a Europa Press.

El sindicat independentista Intersindical-CSC que el passat mes d’octubre constituïa la seva secció sindical a SEAT per presentar-se a aquestes eleccions, continua sense representació en una de les empreses amb un major nombre de treballadors del país.

Fotografia: UGT

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here