Com cada any, el Cos de Mossos d’Esquadra celebra el seu dia. Ho va fer de forma centralitzada a Barcelona el dia 22 d’abril, però també ho fa a cada Regió Policial. La Regió Policial a la que pertany el Baix Llobregat, la Metropolitana Sud, ho va celebrar a la Sala Atrium de Viladecans, aquest passat dimarts, 25 d’abril. Va assitir-hi l’alcalde de la ciutat, Carles Ruiz.

El cap dels Mossos de la regió Policial, el comissari Miquel Esquius, antic Cap del Cos, va pronunciar un discurs en el que va posar en valor la feina feta durant l’any 2022 (a la fotografia).  A la Regió Policial hi ha actualment uns 2.600 agents. La seu central es troba a Sant Feliu de Llobregat.

Els Mossos van atendre de forma personalitzada 130.000 persones durant l’any passat. Es van registrar 114.000 incidents i es vam intruir 187.000 procediments penals.

El comissari Esquius va destacar l’atenció preferent als col·lectius més vulnerables i la feina feta en relació a la lluita contra la violència masclista. També es van resoldre set homicidis.

Durant l’acte, es van lliurar distincions a reprentants d’institucions, d’entitats i d’organitzacions que han col·laborat amb els Mossos i també a agents de la Policia de la Generalitat i de les Polcies Locals que han realitzat actuacions meritòries.

Font i fotografia: Mossos d’Esquadra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here