La Plaça de la Pagesia d’Esparreguera va ser l’escenari el passat 27 d’abril de la presentació de la candidatura del PSC pel 28 de maig, que encapçala l’actual alcalde Eduard Rivas (a la fotografia).

Rivas va destacar que la llista combina experiència i renovació, tot afirmant : “Avui presentem un equip que suma per Esparreguera. Sumen veïnes i veïns de diferents procedències, trajectòries i barris amb l’objetiu de tornar a obtenir la confiança de la ciutadania i, en conseqüència, per construir una Esparreguera amb una millor qualitat de vida”. La número 2 de la llista és Nati Sánchez i el tercer, Juan Jurado. Alguns dels actuals regidors, com Maria Mas, Sara Gómez i Maria Vallejo, no figuren en els primers llocs, i d’altres, com Rogeli de la Cruz o Antoni Molar, no formen part de la llista.

A Esparreguera es presenten en aquestes eleccions 9 candidatures: a més de la del PSC, hi ha les d’ERC, Esparreguera En Comú Podem, la CUP, Esparreguera 2031-Junts, Junts per Esparreguera- Ara Pacte Local, el PP , l’extrema dreta de Vox, i Tercera edad en acción.

L’any 2019, el PSC va guanyar les eleccions amb el 37’70 % dels vots i 9 regidories. En no tenir majoria absoluta ha governat amb els Comuns, que havien obtingut el 8’67 % dels vots i 2 regidories. També van aconseguir representació  ERC ( 3 regidories), la CUP ( 2), Ciutadans (2), Esparreguera 2031 (2) i Junts (1).

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat I Ràdio Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here