La 68a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, celebrada aquest passat cap de setmana, ha estat un èxit de públic i de participació, segons informa l’Ajuntament de la localitat.

35.955 persones van visitar la Mostra Agrícola (a la fotografia), mentre que el recinte gastronòmic, el GastroGavà, va oferir 23.921 degustacions, un 45 % més que l’any passat. GatroGavà va comptar amb la presència de 26 restaurants de la ciutat.

La Mostra Agrícola va acollir 11 lots d’espàrrecs, 9 cistelles de verdura fresca, 10 paneres artístiques de verdura fresca i 26 de llavors.

Els concerts d ‘Hotel Cochambre, Mala Vida (que la pluja de dissabte va obligar a traslladar) i Rumberto van aplegar 6.500 persones.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va assegurar que “ el cap de setmana de Fira ha estat rodó, ha estat molt alegre i molt participada. Totes les propostes, des de la Mostra Agrícola a la d’entitats, passant per les activitats programades, han estat un èxit. I això vol dir que la Fira va en augment, va a millor”.

Font i fotografia: Ajuntament de Gavà

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here