L’històric dirigent de CCOO, Julián Ariza ( a la fotografia) participa aquest dijous, a les 6 de la tarda, en l’acte del Primer de Maig que organitza, al seu local comarcal de Cornellà, CCOO del Baix Llobregat. Es tracta de l’acte central dins la setmana cultural que el sindicat celebra en motiu del 1r de Maig.

Commemorant el 50è aniversari del procés 1001 que va significar pena de presó per a tota la direcció de CCOO, encapçalada per Marcelino Camacho, Julián Ariza, un dels fundadors del sindicat, mantindrà un diàleg amb el secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Josep Maria Romero, sobre el seu últim llibre “El precio de la libertad”.

Ariza, una figura molt destacada per la seva dilatada trajectòria política i sindical, és un gran coneixedor del Baix Llobregat i de les seves lluites obreres. Ha estat conseller del CES (Consejo Económico y Social de España), adjunt a la secretaria general de CCOO i president de la Fundación Primero de Mayo de CCOO.

Durant l’acte, el sindicat reconeixerà les persones amb una afiliació a CCOO de més de 25 anys. Clourà la jornada la jove cantautora de Cornellà, Marta Gin.

Font i fotografia: CCOO Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here