El passat dimecres, 26 d’abril, es va presentar a la Biblioteca El Molí el pla de treball de la Càtedra UB d’Estudis del Renaixement de Molins de Rei ( a la fotografia).

La presentació va anar a càrrec del director de la càtedra, el professor de la Facultat d’Història de la UB, Àngel Casals. Va presidir l’acte l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz. Posteriorment va tenir lloc la taula rodona “Molins de Rei i els Requessens en el Renaixement català”, amb la participació d’Idi Mauro, professora d’Història Moderna de la UB, Carmen Narváez, professora d’Història de l’Art de la UB, i Víctor Jurado, professor d’Història Moderna de la UB.

Fa uns mesos la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Molins de Rei, van acordar, tal com va informar elBaix.cat, la creació de la càtedra.

El principal objectiu d’aquesta càtedra és aprofundir en l’estudi i divulgació del període històric del Renaixement, així com impulsar la difusió de la història de la vila. En aquest sentit s’organitzaran diferents activitats formatives, de recerca, de divulgació i culturals.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here