Eduard Carbonell, a Sant Esteve Sesrovires

L’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Eduard Carbonell, va presentar el passat divendres, 5 de maig, al Casino, els membres de la candidatura del PSC per a les properes eleccions del 28 de maig  (a la fotografia).

Carbonell va afirmar: “Ens presentem a les eleccions amb una candidatura intergeneracional i formada per veïns i veïnes amb coneixement de les diferents àrees de l’Ajuntament”. I va afegir que el PSC “té un projecte atractiu i treballat amb la ciutadania i la confiança de poder obtenir el suport majoritari de la població per tal d’articular novament, un govern de progrés”.

El PSC va obtenir l’any 2019 el 24’14 % dels vots i 4 regidories, quedant per sota d’ERC que va arribar al 30’25 % i 5 regidories. Governa amb Ciutadans i el grup de l’exalcade socialista i càrrec de confiança del PSC a la Diputació de Barcelona, Joan Galceran , d’ARAses. El fet que es presentin 10 candidatures, que Ciutadans estigui a punt de la desaparició i que Sesrovires En Comú Podem hagi aglutinat les llistes de Comuns i Podem que es van presentar per separat fa quatre anys, deixa els resultats més oberts que mai.

Belén García, a Sant Joan Despí

El dissabte, 6 de maig, l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, va presentar al Teatre Mercè Rodoreda, davant 400 persones, el projecte i la candidatura del PSC a la ciutat.

García va afirmar que el projecte del PSC a Sant Joan Despí és “el que  garanteix el progrés social i econòmic col·lectiu. Tenim equip, propostes, programa i un full de serveis a la ciutat molt acreditat. Som garantia d’estabilitat ,certesa, atenció a totes les persones, sobretot les més vulnerables , i de generació d’oportunitats”.

L’any 2019, el PSC encapçalat pel llavors alcalde Antoni Poveda i ara senador, que es torna a presentar a les eleccions en el número 10 de la llista, va aconseguir el 46’90 % del vots i 11 regidories, que li van donar la majoria absoluta. Aquesta és, doncs, la primera vegada que García es presenta com a cap de llista. El 28 de maig caldrà veure l’impacte de la crisi de Ciutadans que el 2019 va aconseguir 2 regidories, i les conseqüències de la unió de les candidatures dels Comuns (2 regidories) i Podemos (1 regidoria) que ara es presenten junts com a Sant Joan Despí En Comú Podem.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here