El Festival Internacional de Titelles de Gavà celebra enguany la seva 32a edició entre el 12 i el 14 de maig, aquest proper cap de setmana.

Hi participen 13 companyes teatrals vingudes de diverses parts del món que van des de diversos indrets de Catalunya fins, per exemple, Estats Units, Regne Unit, Dinamarca o Portugal. Oferiran un total de 30 espectacles repartits en 10 espais escènics distribuïts per la ciutat, alguns oberts i altres tancats.

Tres entitats gavanenques participen en el Festival: els Sonaquetomba, els Set de Ritme, i la Companyia General del Foc, que oferiran dos cercaviles amb el seus ritmes i els seus capgrossos, en cada cas.

El Festival està organitzat entre l’Ajuntament i la Xarxa Gavà, membre de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

En el marc del Festival hi haurà una instal·lació permanent , a càrrec de Galiot Teatre, que estarà ubicada a l’espai central del parc de la Torre Lluc.

En el transcurs del cap de setmana es retrà un homenatge a la companyia L’Estaquirot Teatre, de Vilanova i la Geltrú, que acaba de complir 50 anys en escena i ha anunciat la seva decisió de retirar-se.

Font i fotografia: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here