Sant Feliu En Comú Podem va presentar aquest dimarts, 9 de maig, al migdia, les línies principals de la seva campanya electoral, a la Plaça de les Roses, al barri de Can Calders (a la fotografia) on, segons va anunciar la candidata a alcaldessa, Lídia Muñoz, faran l’acte de tancament de la campanya el dia 26 de maig.

La cap de llista, acompanyada de diversos candidats i candidates (a la fotografia), va explicar que han programat una campanya amb actes de gran o petit format a tots els barris de la ciutat “per poder parlar de tu a tu amb el màxim nombre de veïns i veïnes”. Destaquen el de la Plaça de la Salut (19 de maig), la presentació dels candidats i candidates joves a la Sala Ibèria ( 21 de  maig), el de la Plaça de la Vila ( 24 de maig) i l’acte final a la Plaça de les Roses ( 26 de maig). A més, la candidata participarà en els dos debats organitzats per diversos mitjans de comunicació.

La campanya adquireix unes característiques especials a Sant Feliu perquè els tres primers dies, 12, 13 i 14 de maig, coincideixen amb l’Exposició de Roses i la Fira, en la que En Comú Podem disposarà d’un estand polític i d’un bar a la Plaça Vuit de Març.

Durant l’acte també es va desvetllar l’eslògan basat en la pregunta “T’agrada Sant Feliu?”, que portaran cartells i pancartes. Muñoz va explicar que la campanya es fonamenta en la il·lusió i l’amor a la ciutat “perquè a la gent de Sant Feliu En Comú Podem ens agrada Sant Feliu”. La candidata va destacar que presenten més de 350 propostes per aplicar els propers quatre anys i va posar en valor que “en el mandat que ara acaba i, malgrat l’anomalia que ha significat la pandèmia, s’ha complert amb el 90% dels programa de 2019, que contenia 261 propostes”

Debat sobre el model de ciutat

Lídia Muñoz va ressaltar alguns dels punts fonamentals del seu programa electoral en relació a l’habitatge, ”generant 400 nous habitatges de protecció oficial”, l’atenció a la gent gran, l’aposta per una renda local “per garantir drets a les persones en situació de vulnerabilitat”, i la lluita contra l’emergència climàtica i a favor de l’estalvi energètic. Muñoz també va explicar: “Abordarem la transformació de la ciutat comptant amb la participació de la ciutadania, per definir un nou gran centre amb més zones verdes i més i millor transport públic, després del soterrament”. Conscient que l’alcaldia està entre ella i la candidata socialista Lourdes Borrell, va posar especial èmfasi en contraposar el seu model de ciutat al que defensa el PSC, “basat en torres de 14 pisos”. Muñoz feia referència a la proposta que van fer els socialistes que, quan van governar la ciutat, van acceptar que Sant Feliu pagués una part del soterrament, que es finançaria amb la construcció de grans edificis com algun que ja es va impulsar durant el mandat del PSC. Els Comuns han aconseguit revertir aquella opció negociant amb el Govern central que aquest es faci càrrec del cent per cent del cost de les obres.

Font i fotografia: Sant Feliu En Comú Podem

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here