Aquest cap de setmana del 13 i 14 de maig, farcit d’activitats a tota la comarca, Viladecans celebra la 52a Fira de Sant Isidre, sota el lema “Arrelats al futur” ( a la fotografia). També tindrà lloc la 21a Mostra d’Entitats de la ciutat.

Segons la regidora de Comerç i Turisme, Carme Cruz Gimeno Berne, “aquest any, amb el lema “Arrelats al futur”, la Fira reprèn i reforça els seus orígens agrícoles, destacant la importància del sector i projectant el nostre camp com a espai d’activitat econòmica ple d’oportunitats”. L’Ajuntament vol superar els 18.000 visitants de l’any passat.

Durant aquests dos dies les persones que visitin Viladecans podran gaudir d’un gran nombre d’activitats: es podrà saludar el Mamut i la Mamudeta, degustar gaspatxo i rebujito, participar en diversos tallers, gaudir de la musica en directe de “Los Remembers” i de “Twink Freaks”, o visitar l’exposició de vehicles clàssics.

La inauguració de la Fira de Sant Isidre tindrà lloc el dissabte a les 11 del matí. S’hi podrà trobar la popular i tradicional exposició i concurs de paneres amb productes del camp.

Font i fotografia: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here