El Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera celebra el Dia Internacional dels Museus, amb dues jornades de portes obertes que inclouen una activitat ben especial .

El dissabte, 13 de maig, des de les 5 de la tarda fins dos quarts de 8 del vespre, i el diumenge, 14 de maig, des d’un quart d’11 del matí fins dos quarts de 2, es realitzaran representacions teatralitzades cada 35 minuts, sota el títol de “Reviu Can Sedó” (a la fotografia). L’objetiu és reviure el passat industrial a l’antiga colònia tèxtil.

Les representacions seran a càrrec de l’Escola de Teatre La Passió d’Esparreguera, i oferiran un recorregut teatralitzat pels diversos espais del Museu de la mà de diferents personatges vestits com a començament del segle XX. Acompanyaran els visitants als telers, a la sala de la turbina i al soterrani. Treballadors, propietaris, representants institucionals i personal de servei descobriran com s’organitzava la vida i com era el treball en aquesta colònia industrial.

L’activitat és gratuïta i es podrà seguir participant d’algun dels grups de 40 persones que es formaran a l’entrada.

Aquesta iniciativa està organitzada pel mateix Museu, l’Ajuntament d’Esparreguera, l’Escola de Teatre La Passió, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, l’Associació per a la defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn , i Can Sedó Àrea Industrial.

Font i fotografia: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here